# Dark Photon Search at Undeground

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

## **Dark Photon Search**

Wednesday, 8 February 2017 13:30 (40 minutes)

**Presenter:** HYE-SUNG LEE (CTPU, IBS)

Session Classification: Session I (Chair: TBA)

Contribution ID: 1 Type: not specified

# Dark photon search in B-factory experiments

Wednesday, 8 February 2017 14:10 (30 minutes)

**Presenter:** YOUNGJOON KWON (YeonSe University)

Session Classification: Session I (Chair: TBA)

Contribution ID: 2 Type: not specified

# Multi purpose large liquid scintillator underground

Wednesday, 8 February 2017 14:40 (20 minutes)

Presenter: YEONGDUK KIM (CUP, IBS)

Session Classification: Session I (Chair: TBA)

Contribution ID: 3 Type: not specified

# Dark photon search with an electron beam dump near large liquid scintillator detector at underground

Wednesday, 8 February 2017 15:40 (30 minutes)

Presenter: HYANGKYU PARK (CUP, IBS)

Session Classification: Session II (Chair: TBA)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Overview for low energy accelerator (Tentative)

Wednesday, 8 February 2017 16:10 (30 minutes)

**Presenter:** EUNSAN KIM (Korea University)

Session Classification: Session II (Chair: TBA)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **Electron Accelerators of EB Tech**

Wednesday, 8 February 2017 16:40 (30 minutes)

**Presenter:** BUMSOO HAN (EB Tech)

**Session Classification:** Session II (Chair: TBA)

Discussion

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

## Discussion

Wednesday, 8 February 2017 17:10 (50 minutes)

Dinner

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Dinner

Wednesday, 8 February 2017 18:00 (2 hours)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Carbon-14

Wednesday, 8 February 2017 15:00 (15 minutes)

**Presenter:** JAISON LEE (CUP, IBS)

Session Classification: Session I (Chair: TBA)