The 1st RAON Users Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Registration

Wednesday, 3 April 2019 09:00 (30 minutes)

Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening

Wednesday, 3 April 2019 09:30 (10 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Progress of RAON

Wednesday, 3 April 2019 09:40 (30 minutes)

Presenter: KWON, Myeun

Contribution ID: 3 Type: not specified

[KOBRA] New opportunities offered by modern active target detector systems

Wednesday, 3 April 2019 10:10 (30 minutes)

Presenter: ROGACHEV, Gregory (Texas A&M)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

[KOBRA] Correlation methods for reaction studies with nuclei near driplines

Wednesday, 3 April 2019 10:40 (30 minutes)

Presenter: GRIGORENKO, Leonid (FLNR, JINR)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

[BIS] ISOLDE Facility, physics highlights and applications in life sciences

Wednesday, 3 April 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: BORGE, Maria (ISOLDE, CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

[BIS] FLASH therapy as a new Radiotherapy approach for fighting cancer

Wednesday, 3 April 2019 12:00 (30 minutes)

Presenter: FAUS-GOLFE, Angeles

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

[LAMPS] Probing the equation of state of neutron-rich matter

Wednesday, 3 April 2019 14:00 (30 minutes)

Presenter: LYNCH, Bill (MSU)

Contribution ID: 8 Type: not specified

[LAMPS] Constraints on the symmetry energy parameters from proton scattering experiments at RCNP

Wednesday, 3 April 2019 14:30 (30 minutes)

Presenter: TAMII, Atsushi (Osaka University)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Poster Session

Wednesday, 3 April 2019 15:30 (2h 30m)

Contribution ID: 10 Type: not specified

[MMS] A multi-reflection time-of-flight mass spectrometer for the future N = 126 factory

Thursday, 4 April 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: BRODEUR, Maxime (University of Notre Dame)

Contribution ID: 11 Type: not specified

[MMS] Progress of mass measurements for short-lived nuclides in CSRe Lanzhou

Thursday, 4 April 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: ZHANG, Yuhu (IMP)

Contribution ID: 12 Type: not specified

[CLS] Implementation and applications of resonance ionization laser ion sources at ISOL facilities

Thursday, 4 April 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: MARSH, Bruce (ISOLDE)

Contribution ID: 13 Type: not specified

[CLS] Off-line and on-line applications of high resolution laser spectroscopy on exotic species – Collinear and alternative approaches

Thursday, 4 April 2019 10:30 (30 minutes)

Presenter: WENDT, Klaus (Johannes Gutenberg University of Mainz)

Contribution ID: 14 Type: not specified

[Theory] Impact of RIB Science and Neutrino Physics on Merger, Supernova, and Big-Bang Nucleosynthesis

Thursday, 4 April 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: KAJINO, Toshitaka (Univ. of Tokyo, NAOJ, Beihang Univ.)

Contribution ID: 15 Type: not specified

[Theory] Pygmy resonances, neutron skins, and neutron stars

Thursday, 4 April 2019 12:00 (30 minutes)

Presenter: BERTULANI, Carlos (Texas A&M)

Contribution ID: 16 Type: not specified

[NDPS] Nuclear technology applications at the GELINA time-of-flight facility

Thursday, 4 April 2019 14:00 (30 minutes)

Presenter: SCHILLEBEECKX, Peter (JRC)

Contribution ID: 17 Type: not specified

[NDPS] Modern aspects of nuclear fission study and synthesis of superheavy elements

Thursday, 4 April 2019 14:30 (30 minutes)

Presenter: CHIBA, Satoshi (Tokyo Institute of Technology)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Parallel Sessions

Thursday, 4 April 2019 15:30 (2h 30m)

Contribution ID: 19 Type: not specified

[muSR] Polarized muons as microscopic probes of materials, thin films and heterostructures

Friday, 5 April 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: MORENZONI, Elvezio (PSI)

Contribution ID: 20 Type: not specified

[muSR] Muon science at J-PARC pulsed muon source

Friday, 5 April 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: MIYAKE, Yasuhiro (J-PARC)

The 1st RAON Us ... / Report of Contributions

Wrap-up

Contribution ID: 21 Type: not specified

Wrap-up

Friday, 5 April 2019 13:15 (1h 30m)

Presenter: KIM, Yongsun

Contribution ID: 22 Type: not specified

Tour to RAON site

Friday, 5 April 2019 14:45 (3h 15m)