#### **RAON** users workshop

#### **Report of Contributions**

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Opening Remarks**

Wednesday, 21 July 2021 14:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. 홍, 승우 (성균관대학교)

Session Classification: Session I. Opening

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Opening Remarks**

Wednesday, 21 July 2021 14:10 (10 minutes)

Presenter: 과학기술정보통신부

Session Classification: Session I. Opening

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Status of RISP for RAON heavy Ion Accelerator Facility

Wednesday, 21 July 2021 14:20 (30 minutes)

**Presenter:** Dr 권, 영관 (RISP)

Session Classification: Session I. Opening

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Status of Experimental Facilities of RAON and Operation Plan focusing on ISOL and KoBRA

Wednesday, 21 July 2021 14:50 (30 minutes)

Presenter: Dr 신, 택수 (RISP)

Session Classification: Session I. Opening

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

### Nuclear physics programs at the rare isotope beams accelerator facility in Korea

Wednesday, 21 July 2021 15:20 (30 minutes)

Presenter: Prof. 문, 창범 (CENS)

Session Classification: Session I. Opening

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Search for Bose-Einstein Condensate in alpha-conjugate nuclei using low energy beams at RAON

Wednesday, 21 July 2021 15:50 (30 minutes)

Presenter: Prof. 김, 용선 (세종대학교)

Session Classification: Session II. Low energy experiments at RAON

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Nuclear astrophysics studies at RAON

Wednesday, 21 July 2021 16:20 (30 minutes)

Presenter: Dr 안, 성훈 (CENS)

Session Classification: Session II. Low energy experiments at RAON

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Wien filter and gas cell target for KoBRA

Wednesday, 21 July 2021 16:50 (30 minutes)

**Presenter:** Dr 황, 종원 (CENS)

Session Classification: Session II. Low energy experiments at RAON

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Nuclear reaction studies using AToM-X

Wednesday, 21 July 2021 17:20 (30 minutes)

Presenter: Dr 김, 다히 (CENS)

Session Classification: Session II. Low energy experiments at RAON

Contribution ID: 11 Type: not specified

### (d,p) transfer reactions with light Sn isotopes at HIE-ISOLDE

Thursday, 22 July 2021 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** Dr 박, 주천 (CENS)

Session Classification: Session III. Nuclear structure studies at RAON

Contribution ID: 12 Type: not specified

### High-resolution in-beam gamma-ray experiments at RAON

Thursday, 22 July 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr 문, 별 (CENS)

Session Classification: Session III. Nuclear structure studies at RAON

Contribution ID: 13 Type: not specified

### Decay spectroscopy and fast-timing measurements by using KHALA at RAON

Thursday, 22 July 2021 10:00 (30 minutes)

Presenter: Mr 이, 재환 (고려대학교)

Session Classification: Session III. Nuclear structure studies at RAON

Contribution ID: 14 Type: not specified

### Isospin diffusion and nuclear symmetry energy at supra-saturation densities

Thursday, 22 July 2021 10:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. 홍, 병식 (고려대학교)

Session Classification: Session III. Nuclear structure studies at RAON

Contribution ID: 15 Type: not specified

### Isospin diffusion measurement from 'far from'the saturation to sub-saturation densities

Thursday, 22 July 2021 11:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. 권, 민정 (인하대학교)

Session Classification: Session III. Nuclear structure studies at RAON

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Study of the nuclear skin

Thursday, 22 July 2021 11:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. 김, 범규 (부산대학교)

Session Classification: Session III. Nuclear structure studies at RAON

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Collinear fast beam laser spectroscopy on neutron rich La isotopes to explore the onset and evolution of triaxiality in nuclear ground states

Thursday, 22 July 2021 13:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. 김, 중복 (한국교원대학교)

**Session Classification:** Session IV. CLS-MMS-BIS-NDPS

Contribution ID: 18 Type: not specified

### Feasibility of precise mass measurements for exotic nuclei far from the beta stability line

Thursday, 22 July 2021 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** Dr NGOC, Duy Nguyen (성균관대학교)

Session Classification: Session IV. CLS-MMS-BIS-NDPS

Contribution ID: 19 Type: not specified

# Study on treatment of degenerative and metastatic brain diseases by combining of nanoparticles with heavy ions

Thursday, 22 July 2021 14:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. 서, 승준 (대구가톨릭대학교)

**Session Classification:** Session IV. CLS-MMS-BIS-NDPS

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Plant mutation research to identify of optimal irradiation condition of newly constructed heavy ion beam

Thursday, 22 July 2021 15:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. 강, 시용 (공주대학교)

**Session Classification:** Session IV. CLS-MMS-BIS-NDPS

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### Fission experiments at NDPS

Thursday, 22 July 2021 15:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. 홍, 승우 (성균관대학교)

Session Classification: Session IV. CLS-MMS-BIS-NDPS

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Study of collective flow with neutron-rich nuclear matter

Friday, 23 July 2021 09:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. 문, 동호 (전남대학교)

Session Classification: Session V. High energy experiments at RAON

Contribution ID: 23 Type: not specified

# Studies of dependence of the nucleon asymmetry on reduction factor of neutron rich isotopes 58,60,62,68Ni using the (p,2p) QFS reactions

Friday, 23 July 2021 10:00 (30 minutes)

Presenter: Dr 허, 장용 (고려대학교)

Session Classification: Session V. High energy experiments at RAON

Contribution ID: 24 Type: not specified

### DAMSA: An Axion-like Particle Search at the RAON Facility

Friday, 23 July 2021 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** Dr 김, 두진 (Texas A&M)

Session Classification: Session V. High energy experiments at RAON

Contribution ID: 25 Type: not specified

### A Proposal for DAMSA, Dump produced Aboriginal Matter Searches at an Accelerator at RAON

Friday, 23 July 2021 11:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. 유, 재훈 (University of Texas)

Session Classification: Session V. High energy experiments at RAON

Contribution ID: 26 Type: not specified

#### **Discussion/Closing Remarks**

Friday, 23 July 2021 11:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. 한, 인식 (CENS)

Session Classification: Session V. High energy experiments at RAON

Contribution ID: 27 Type: not specified

#### Discussion

Thursday, 22 July 2021 16:00 (2 hours)

Session Classification: Session IV. CLS-MMS-BIS-NDPS